Дома| Вести| Контакт| Кошничка|Македонски [ + ]
Дома  |  Книги

Meѓународен математички натпревар Кенгур - 1 2 3 одделениe

Презентирани се сите натпреварувачки тестови за најмалите ученици во постоењето на Меѓународниот натпревар Кенгур. Како и во секоја категорија н ... Повеќе

50,00 MKD Додај во кошничка

Избрани содржини од елементарна математика II - второ издание

Издавањето на книги од елементарна математика е една од основните цели на СММ во остварувањето на својата мисија. Оваа книга е сам ... Повеќе

110,00 MKD Додај во кошничка

Meѓународен математички натпревар Кенгур 2013

Во книгата се содржат сите задачи од меѓународниот математички натпревар Кенгур 2013 година. Бројните задачи од различни области секако ... Повеќе

110,00 MKD Додај во кошничка

Mеѓународен натпревар Кенгур 3-4 година

Последна книга со која се заокружува циклусот на книги од Меѓународниот натпревар Кенгур, по категории. Ако се има предвид уникатнос ... Повеќе

127,00 MKD Додај во кошничка
Страни: <12

Зачленете се и добивајте вести за сите нови книги и списанија.

Бидете секогаш информирани.