Дома| Вести| Контакт| Кошничка|Македонски [ + ]
Дома  |  Вести

Нумерус 40_3_2014/2015

ПОЧИТУВАНИ
Од печат излезе најновиот број на списнието НУМЕРУС, број 40_3 од учебната 2014/2015 година. Истото ќе биде дистрибуирано во текот на наредните денови. Повеќе; види тука
Со почит 
Алекса Малчески

08/02/2015

ПИСМА ПОКАНИ ЗА УЧЕСТВО НА РЕГИОНАЛНИОТ НАТПРЕВАР ВО СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ 2015

ПОЧИТУВАНИ
Во прилог се писмата покани за учество на Регионалниот натпревар за учениците од средното образование во учебната 2014/2015 година:
РЕГИОН_Прилеп_Битола_Крушево_Демир_Хисар_М_Брод (писмо без печат:види тука; писмо со електронски печат:види тука)
РЕГИОН_Охрид_Струга_Кичево_Маврово_Ростуше_Центар_Жупа_Дебар_Кичево_ГОстивар_Тетово (писмо без печат:види тука; писмо со електронски печат:види тука)
РЕГИОН_Скопје (писмо без печат:види тука; писмо со електронски печат:види тука)
РЕГИОН_Велес_Неготино_Кавадараци_Валандово_Богданци_Гевгелија (писмо без печат:види тука; писмо со електронски печат:види тука)
РЕГИОН_Струмица_Радовиш_Штип_Кочани_Виница_Берово_Делчево_Македонска_Каменица (писмо без печат:види тука; писмо со електронски печат:види тука)
РЕГИОН_Куманово_К_Паланка_Кратово_Пробиштип_Св._Николе (писмо без печат:види тука; писмо со електронски печат:види тука)
Учениците кои имаат право на учество на Регионалниот натпревар според Правилникот за одржување и изведување на натпревари во средното образование дополнително ќе бидат додадени. 
Со почит Алекса Малчески

01/02/2015

ПИСМА ПОКАНИ ЗА УЧЕСТВО НА РЕГИОНАЛНИОТ НАТПРЕВАР ВО СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ 2015

ПОЧИТУВАНИ
Во прилог се писмата покани за учество на Регионалниот натпревар за учениците од средното образование во учебната 2014/2015 година:
РЕГИОН_Прилеп_Битола_Крушево_Демир_Хисар_М_Брод (писмо без печат:види тука; писмо со електронски печат:види тука)
РЕГИОН_Охрид_Струга_Кичево_Маврово_Ростуше_Центар_Жупа_Дебар_Кичево_ГОстивар_Тетово (писмо без печат:види тука; писмо со електронски печат:види тука)
РЕГИОН_Скопје (писмо без печат:види тука; писмо со електронски печат:види тука)
РЕГИОН_Велес_Неготино_Кавадараци_Валандово_Богданци_Гевгелија (писмо без печат:види тука; писмо со електронски печат:види тука)
РЕГИОН_Струмица_Радовиш_Штип_Кочани_Виница_Берово_Делчево_Македонска_Каменица (писмо без печат:види тука; писмо со електронски печат:види тука)
РЕГИОН_Куманово_К_Паланка_Кратово_Пробиштип_Св._Николе (писмо без печат:види тука; писмо со електронски печат:види тука)
Учениците кои имаат право на учество на Регионалниот натпревар според Правилникот за одржување и изведување на натпревари во средното образование дополнително ќе бидат додадени. 
Со почит Алекса Малчески

01/02/2015

УЧЕСНИЦИ НА РЕГИОНАЛНИОТ НАТПРЕВАР ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ

Според правилникот за организирање и спроведување на натпревари во средното образование при СММ, учесници на Регионалниот наптревар за учениците од средното образование, по региони се:
РЕГИОН_Прилеп_Битола_Крушево_Демир_Хисар_М_Брод (види тука)
РЕГИОН_Охрди_Струга_Кичево_Маврово_Ростуше_Центар_Жупа_Дебар_Кичево_ГОстивар_Тетово (види тука)
РЕГИОН_Скопје (види тука)
РЕГИОН_Велес_Неготино_Кавадараци_Валандово_Богданци_Гевгелија (види тука)
РЕГИОН_Струмица_Радовиш_Штип_Кочани_Виница_Берово_Делчево_Македонска_Каменица (види тука)
РЕГИОН_Куманово_К_Паланка_Кратово_Пробиштип_Св._Николе (види тука)
Во наредните денови ќе бидат испратени официјални писма покани до средните училишта во Македонија

31/01/2015

Страни: ‹ First <6970717273> Last ›

Зачленете се и добивајте вести за сите нови книги и списанија.

Бидете секогаш информирани.