Дома| Вести| Контакт| Кошничка|Македонски [ + ]
Дома  |  Вести

ОПШТИНСКИ НАТПРЕВАР 2018-ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ, 24.02.2018

ПОЧИТУВАНИ КОЛЕГИ
Во прилог е писмото покана за Општинскиот натпревар во основото образование 2018. Општинскиот натпревар ќе се одржи на 24.02.2018 година во 64 општини. 
прилог:  писмо покана   види тука
Останатите општини за кои нема домаќин, во моментот кога ќе се обезбеди ќе бидат дополнително објавени на истиов сајт. 
Пријатна работа
Со почит 
Алекса Малчески
претседател на СММ

07/02/2018

КЕНГУР 2018

ПОЧИТУВАНИ УЧЕНИЦИ, КОЛЕГИ и СИТЕ ИНТЕРЕСЕНТИ за УБАВА МАТЕМАТИКА
Како и секоја година така и оваа година се организира најпрестижниот натпревар во својата област КЕНГУР 2018 година. Ве покануваме сите заинтересирани преку своите школи да се пријават за овој натпревар. Пријавувањето трае до 01.03.2018 година. Во прилог е писмото покана, регистрациона форма за ученици и регистрациона форма за школи. 
регистрациона форма за училишта       види ТУКА
регистрациона форма за ученици         види ТУКА
писмо покана                                           види ТУКА
Со почит Алекса Малчески

05/02/2018

БРОШУРА БРОЈ ДВА-активности на СММ во учебната 2017/2018 година

ПОЧИТУВАНИ
ВО прилог е брошурата број 2 за АКТИВНОСТИТЕ НА СММ ВО УЧЕБНАТА 2017/2018 година. ВО неа се писмата покани за 
-АПМО 2018 година                        13.03.2018 година
-КЕНГУР 2018 година                     15.03.2018 година
-Регионален средно 2018 година  17.02.2017 година
ВО истата има и активности поврзани со МАТЕМАТИЧКИТЕ ОЛИМПИЈАДИ во 2018 година. 
Се надеваме дека истата ќе предизвика ваше внимание.
брошура број 2  ВИДИ ТУКА 
Со почит 
АЛекса Малчески
Претседател на СММ

06/02/2018

УЧЕСНИЦИ НА РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ 2018

ПОЧИТУВАНИ
Во прилог се списоците на учесници на Регионалниот натпревар за учениците од средното образование 2018. 
регион БИТОЛА-ПРИЛЕП           види  тука
регион ВЕЛЕС-КАВАДАРЦИ      види  тука
регион СТРУМИЦА-ШТИП         види  тука
регион КУМАНОВО-КРАТОВО   види  тука
регион ОХРИД-ТЕТОВО             види  тука
регион СКОПЈЕ                           види  тука
Во прилог е писмото покана за учество на Регионалниот натпревар за учениците од средното образование 2018. 
писмо покана    види тука
СММ на сите учесници им го честита пласманот и им пожелува успех на Регионалниот натпревар 2018. 
СММ ги задржува правата за промена на списоците согласно одредбите на правилникот за натпревари во средното образование.
Со почит 
Алекса Малчески

16/02/2018

Страни: <1234> Last ›

Зачленете се и добивајте вести за сите нови книги и списанија.

Бидете секогаш информирани.