Дома| Вести| Контакт| Кошничка|Македонски [ + ]
Дома  |  Вести

Македонска математичка олимпијада за учениците од основното образование

18-татата Мала македонска математичка олимпијада(македоска математичка олимпијада за ученици до 15,5 години) ќе се одржи на 31.05.2014 година со почеток во 9 часот и 30 минути во просториите на ФЕИТ(Факултет за елетротехника и информациони технологиич Карпош 2). На натпреварот се покануваат следните ученици(види повеќе)

30/05/2014

Прелиминарни резултати од меѓународниот натпревар КЕНГУР 2014 година_средно_образование

Прелиминарни резултати од меѓународниот натпревар КЕНГУР 2014_година, средно образование
1-година
2-година
3-година
4-година
Време за забелешки на резултатите 21.05.2014 година. Внимателно прегледајте ги спсоците, и доколку има пропусти во личните податоци, до назначениот термин на познатите адреси најавете ги. 

19/05/2014

Прелиминарни резултати од меѓународниот натпревар КЕНГУР 2014 година

ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ОД МЕЃУНАРОДНИОТ НАТПРЕФВАР КЕНГУР 2014 ГОДИНА
1_одделение
2_одделение
3_одделение
4_одделение
5_одделение
6_одделение
7_одделение
8(9)_одделение
8(8)_одделение
Време за забелешки на резултатите 21.05.2014 година. Внимателно прегледајте ги спсоците, и доколку има пропусти во личните податоци, до назначениот термин на познатите адреси најавете ги. 

19/05/2014

Резултати од Државниот натпревар за учениците од основното образование

На 17.05.2014 на Природно математичкиот факултет во Скопје се одржа Државниот натпревар за учениците од основното образование. Учениците ги постигнаа следните резултати
VII одделение
VIII(9) одделение
VIII(8) одделение
Списокот на учесници на МММО 2014  дополнително ќе биде објавен. 

18/05/2014

Страни: ‹ First <99100101102103> Last ›

Зачленете се и добивајте вести за сите нови книги и списанија.

Бидете секогаш информирани.