Дома| Вести| Контакт| Кошничка|Македонски [ + ]
Дома  |  Вести

ОПШТИНСКИ НАТПРЕВАР ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД ОСНОВНОТО ОБРАЗОВАНИЕ

Општинскиот натпревар за учениците од основното образование за првпат во Република Македонија ќе се одржи на 23.04.2014 година со почеток во 12 часот. Правилата за одржување на натпреварот се одредени со правилникот за натпревари во основното образование(види повеќе)
Во општините во кои не е определен домаќин(види повеќе)

16/04/2014

Календар на натпревари во основното образование

-Општински натпревар за учениците во основното образование:    23.04.2014 година
-Регионален натпревар за учениците во основното образование:   03.05.2014 година
-Државен натпревар за учениците во основното образование:        17.05.2014 година
-Јуниорска македонска математичка олимпијада:                             31.05.2014 година

06/04/2014

Правилници за организирање и изведување на натпревари во основните и средните училишта

Натпреварите по математика во организација на СММ ќе се организираат според следните правилници:
-Правилник за организирање и изведување на натпревари по математика во основно образование(види тука)
-Правилник за организирање и изведување на натпревари по математика во средното образование(види тука)

06/04/2014

Соопштение_Кенгур 2014


Почитувани    
Внимателно прегледајте го списокот на школи кои се пријавени за учество на меѓународниот натпревар Кенгур. Доколку сте пријавени а Ве нема на спсокот, Ве молиме во најкраток можен рок да се јавите  на тел.  075 897187.
Види список

12/03/2014

Страни: ‹ First <104105106107>

Зачленете се и добивајте вести за сите нови книги и списанија.

Бидете секогаш информирани.